Norsk
Gamereactor
artikler

Årets tilleggspakke (Årets spill 2016)

Det er på tide å oppsummere 2016, og dette har vi i Gamereactor gjort ved å kåre de beste spillene i ti kategorier...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
Årets tilleggspakke (Årets spill 2016)

(2) World of Warcraft: Legion
For nesten tolv år siden lanserte Blizzard nettrollespillet World of Warcraft. Det kom ut på riktig tidspunkt og ble veldig fort verdens største MMO, og har beholdt den tittelen - i hvert fall i Vesten - veldig lenge. De har lansert eksepsjonelt gode tilleggspakker som Wrath of the Lich King og The Burning Crusade, og noen mindre bra *host* Warlords of Draenor, men en ting er sikkert, Blizzard bryr seg like mye om World of Warcraft anno 2016, som de gjorde ved lanseringen av grunnspillet i 2004.

Så, Legion, hva kan vi si? Det er kanskje den beste tilleggspakken de har lansert, bare Wrath of the Lich King troner over den. Nok en gang føles World of Warcrafts aldrende kropp frisk og ny igjen. Ikke nok med at de har introdusert en ny klasse i form av Demon Hunter, men de har også gitt absolutt alle klasser tre legendariske våpen ved nivå 100 (en per spec), samt en helt ny spill-sone som skalerer seg til nivået ditt, og de har lagt til verdensoppdrag som gjør at du aldri går tom for ting å gjøre. Hva mer kan man be om?

Årets tilleggspakke (Årets spill 2016)
Dette er en annonse:

(1) The Witcher 3: Blood and Wine
Enkelte av oss ville nok sagt at The Witcher 3 fortjener årets spill - hvert år, men at utvidelsespakken Blood and Wine er årets desidert beste finnes det ingen tvil om. Nå om dagen forventer man ikke all verdens fra nedlastbart innhold, så når CD Projekt leverte et produkt som hos andre utviklere hadde blitt lansert som en frittstående oppfølger gikk haka i gulvet. Blood and Wine er så stappfullt av innhold og selv etter godt over 100 timer har flere av oss fortsatt ikke sett alt utvidelsespakken har å by på. Historien om Blavikens slakter ser ut til å være over, men Blood and Wine var en verdig avskjed med en legendarisk spillserie, og det gjør sorgen (litt) lettere å håndtere.



Loading next content