Norsk
Tyskland - Alkohol og Sightseeing #H4NG0V3R

Tyskland - Alkohol og Sightseeing #H4NG0V3R

Skrevet av sideswipe den 26 mars 2017 klokken 19:47

Se å få ræva i gir og bli med.

Forrige ukes tema + oppsummering.

Nå vet vel mesteparten her at jeg ikke har drukket ennå(det er snakk om alkohol altså), men det hindrer meg allikevel ikke i å fortelle en drikkehistorie fra klasseturen til Tyskland(fordelen med å være edru).

Hver kveld var det å løpe ned på en bar. Vi ble stadig kastet ut fra steder, fordi vi ikke var gamle nok(den baren var det Rave party på for å si det mildt). En edru tatovering(ja, en skaffet seg en tatovering, har ikke sett den personlig), røyklukt, og noen barer senere fant vi endelig et stamsted resten av kveldene.

Folk ble fullere og fullere, men det slår ikke disse to tilfellene jeg skal fortelle om nå...

Jeg husker ikke akkurat hvilken kveld, men det betyr ikke noe. Vi dro på stamstedet, folk ble dritings og det var nå endelig på tide å dra hjem fra "kolsbaren". Jeg dro hjem med min romkamerat som påstod at han ikke var full, men bare hadde skaffet seg "drikkedysleksi" og en jente fra "klassen" som bodde rett ved siden av oss. Hun hadde av en eller annen merkelig grunn tatt inspirasjon fra Smurfene(nei, hun var ikke blå). Hun hadde nemlig fått det for seg at vi var døve og bestemte seg for å skrike med den høyeste og mest grusomme pipestemmen mulig. Uansett hvor mye vi ba henne roe seg ned, så hjalp det allikevel ikke. Redd meg den som kan...

Vi dro tilbake til stamstedet senere i uka. Det ble sent og bakeriet på to ben kom innom baren med en kurv full med bakverk(antagelig utgått på dato eller verre...). En av mine kamerater var i godt humør og fikk det for seg at det var lurt å kjøpe bakverk fra noen som går rundt på gata. Det ble 2 "boller" med ketsjup på som "kjøpmannen" sprutet på(ikke spør meg hvorfor). Da jeg spurte han neste dag, så hadde han visst ikke spist noen av dem, men heller gitt dem til en av jentene som satt ved bordet hans(mageknip neste?).

Så må jeg ikke glemme han som faktisk drakk alkohol i klasserommet på Tysklandsturen. En kveld hadde han fått nok og han sovnet derfor ved toalettet.

Takk for din "kolsfrie" tid!

HQ