Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Logitech G231 Prodigy

Logitech har lanserte en ny serie med gaming-tilbehør kalt Prodigy. Vi har sett nærmere på dem, og begynner her med headsettet G231

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I produktserien Prodigy fra Logitech finner vi tastaturet G213, musen G403 med og uten kabel, og til slutt gaming-headsettet G231. Logitechs spillavdeling, altså Logitech G, har med andre ord jobbet hardt i det siste, og vi har teste alle tre. Først ut er headsettet.

HQ

Det er headsettet jeg har hatt størst problemer med når det kommer til å sette en karakter. Kanskje er det fordi jeg har litt nedsatt hørsel, men jeg er i så fall ikke alene om dette. Uansett er G231 et headset i mellomklassen, akkurat som resten av produktene i Prodigy-serien.

Logitech G231 Prodigy

I motsetning til resten av serien er ikke G231 matt svart, men heller grått med et innslag av oransje. Den minner også veldig mye om G230, som jo har den samme utformingen, men skiller seg ut ved ikke å ha den samme rødfargen. Klokkene dekker hele øret, og siden det kan brettes sammen passer det ganske greit i sekken eller veska. Mikrofonen kan beveges opp og ned, og over hodet sitter en polstret bøyle.

G231 er et relativt lett headset, og det er en fordel hvis du skal spille i flere timer av gangen. Personlig kjente jeg at det presset en del etter noen timer, så de klemmer litt vel hardt. Dette er naturligvis individuelt. Lydbildet er slik det ofte er i mellomklassen, altså godkjent uten at det blir fantastisk eller dårlig på noe tidspunkt (testet i Norge for å sikre at den nedsatte hørselen ikke spilte noen rolle). Jeg fikk dog noen tilbakemeldinger på at mikrofonen min ga lav lyd i Teamspeak, og da benyttet jeg mine vanlige innstillinger. Verdt å legge til at kommentarene kom fra folk som ikke visste at jeg testet et nytt headset.

Dette er en annonse:
Logitech G231 Prodigy

På ledningen sitter det en volumkontroll og en mute-knapp. G231 har ingen USB-kontakt, og må derfor kobles til via 3.5-inngangen på PCen. Denne mangelen gjør at man ikke kan endre innstillinger i Logitech Gs egen programvare, som forøvrig støtter mange andre av selskapet gaming-produkter. Selv foretrekker jeg å bruke USB ettersom det er slike utganger jeg har på forsiden av PCen min, men med en 3.5-plugg kan det jo brukes med andre enheter også (bortsett fra iPhone 7, så klart). Det hadde vært fint å kunne ta av mikrofonen.

Prisen ligger på 650 kroner, og for den summen får du et helt greit gaming-headset. Alternativt kan du spare en femtilapp på å kjøpe G230, som i grunn er helt like.

06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Lette, enkle, pent design og solide.
-
For få nyheter i forhold til G230, mangler USB og for høy pris.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Logitech G231 Prodigy

Test: Logitech G231 Prodigy

HARDWARE-TEKST. Skrevet av David Axelsson

Logitech har lanserte en ny serie med gaming-tilbehør kalt Prodigy. Vi har sett nærmere på dem, og begynner her med headsettet G231



Loading next content