Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Battlefield 1 sine Early Access-planer er klare

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA/Origin Access-medlemmer får som oftest tidlig tilgang til spillene utgiveren slipper, og Battlefield 1 er intet unntak.

Dice har akkurat offentliggjort hva medlemmene får fingrene i den 13. oktober, åtte dager før spillet lanseres. De skal få kose seg med fem kart og fire moduser, inkludert Amiens, Fao Fortress, Sinai Desert, St. Quentin Scar, og Suez i modusen Conquest, Domination, Operations, og Rush. Fremgangen du gjør i løpet av disse dagene vil bli med om du kjøper hele spillet.

Om enspillerkampanjen også er av interesse kan vi informere om at dere også får teste ut to oppdrag fra den, "Storm of Steel" og "Through Mud and Blood".

Medlemmene vil også få litt ekstra innhold om de prøver spillet før 20. oktober. Ved å bare starte spillet vil du få en eksklusiv Trench Raider Dog Tag. Om du samtidig spiller alle ti timene du får lov til vil det også vente en ekstra Battlepack på deg når spillet lanseres 21. oktober.

Ikke en dårlig smakebit dette. EA/Origin Access-medlemmer blir de første som får prøve Operations-modusen, samt kartene Amiens, Fao Fortress, og Suez. Når vi i tillegg får med to enspilleroppdrag skal det nok være mulig å gjøre seg opp en mening om det er verd et kjøp eller ei.

Kommer du til å ta nytte av dette tilbudet, eller kommer du til å vente til selve lanseringen?

Battlefield 1

Relaterte tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Glem roboter og futuristisk krigføring. Battlefield 1 er gammelt og skittent, og slagmarken har aldri føltes nærmere...

0
Klokken 16 på GR Live -  Battlefield 1

Klokken 16 på GR Live - Battlefield 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

EA og DICE forbereder seg på å avduke Battlefield V i kveld, og i den anledning tenkte vi å blåse støvet av Battlefield 1 og spille det for å komme i riktig stemning til...



Loading next content