Norsk
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Overwatch får spillerrapporting på PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeff Kaplan ga oss for tre uker uker siden den hyggelige beskjeden om at de jobbet med å ordne et rapporteringssystem til Overwatch på Playstation 4 og Xbox One. Nå har vi fått enda bedre nyheter.

Muligheten til å rapportere spillere kommer nemlig i neste oppdatering. Siden flere av tingene denne oppdateringen kommer med allerede er på testserverne regner vi med at den offisielle lanseringen ikke er langt unna heller. Dermed trenger vi ikke å vente lenge før vi kan rapportere ufine personer og juksemakere.

Kaplan spesifiserer også atter en gang at dette bare er starten på å forbedre sikkerheten og oppførselen i spillet, så det er bare å glede seg til flere ting utover høsten. Vi skal jo få se et nytt kart og mer allerede neste uke også.

Hva er det verste du har opplevd i spillet?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...



Loading next content